Age Summum: Tratamentul pentru tinerețea tenului tău

Expert în tratamente pentru tinerețea tenului, Guinot a creat Tratamentul Age Summum cu acțiune asupra tuturor nivelelor epidermei având următoarele caracteristici:

✅ Estompează semnele lăsate de trecerea timpului de pe față, gât, decolteu și mâini: riduri, lipsa fermității, pete pigmentare, pierderea strălucirii.

✅ Asociază tehnologia (produse dezvoltate în urma cercetării de vârf) cu manevrele manuale exclusive Guinot, cu un rezultat vizibil în 50 de minute.
Rezultate asupra frumuseții tenului:

Încă de la finalul tratamentului, semnele trecerii timpului sunt vizibil estompate. Pielea este vizibil mai tânără. Ridurile sunt netezite, pielea este mai fermă. Petele pigmentare sunt estompate, tenul este mai radiant.

Secretele tratamentului Age Summum și la ce să te aștepți atunci când îți programezi un astfel de tratament:

🔶 GOMAJUL DERMABRAZIV
Rolul acestui gomaj este să pregătească pielea pentru a primi ingredienții activi ai produselor asociate, eliminând de la suprafața celulele moarte. În plus, exfolierea stimulează înnoirea celulară, tenul devenind mai luminos.

🔶 SERUMUL AGE SUMMUM
Serumul activează imunitatea anti-age a pielii datorită “Complexului Immune”: acesta protejează celulele Langerhans, luptând astfel împotriva îmbătrânirii tenului.

Vitamina C pură adăugată în compoziția serumului de către esteticiană chiar înaintea aplicării, pentru a-i păstra eficacitatea, alături de Melanoxyl, conferă serumului un rol foarte eficient de diminuare a petelor pigmentare.

🔶 MASAJUL AGE SUMMUM
Masajul specific tratamentului Age Summum cuprinde 10 manevre succesive efectuate pe decolteu, gât, față și mâini.

Fiecare zonă este lucrată în profunzime, iar esteticiana adaptează manevrele în funcție de semnele de îmbătrânire pe care le regăsește pe fiecare zonă în parte.

Combinat cu ingredienții activi din semumul pentru masaj, manevrele de masaj contribuie semnnificativ la obținerea fermității, tonusului pielii și strălucirii tenului.

🔶 MASTILE AGE SUMMUM
Masca pentru Față netezește ridurile grație Acidului Hialuronic cu masă moleculară mică.

Masca pentru Gât, Decolteu și Mâini, netezește ridurile și estompează petele pigmentare grație acțiunii combinate a Acidului Hialuronic cu masă moleculară mică , Vitamina C și Malanoxyl.

Recomandările Esteticienei

✅ Esteticiana fistiQ îți recomandă un Tratament Age Summum pentru a corecta imediat semnele trecerii timpului și câte 1 tratament pe săptămână, timp de 3 săptămâni, pentru rezultate durabile.

✅ De asemenea, pentru a prelungi efectele programului, recomandăm utilizarea de produse de îngrijire adaptate situației actuale a tenului tău, precum și dorințelor tale legate de viitorul tenului tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CATEGORII

Înscrie-te la Newsletter

Abonează-te și îți vom trimite periodic informații despre campaniile noastre și lucruri interesante din industria de înfrumusețare. 

Urmărește-ne în Social Media

fistiQ Magazine

Ultimele Articole

Epilare definitivă sau epilare clasică?

Astăzi numim ‘epilare clasică’ epilarea cu ceară de unică folosință iar înaintea acesteia se utiliza ceară refolosibilă. Inovația, care aducea confort și plus de igienă,

Cum decurge o ședință de epilare definitivă?

Ședinta ta de epilare definitivă începe în momentul în care ți s-a aprins interesul să îți faci epilare definitivă. Ai avut la dispoziție toate informațiile, le-ai evaluat și ai decis să îți faci o programare.

× Discută cu noi