NOU LA fistiQ

Epilare definitivă
cu laser LED

Pe baza celei mai noi tehnologii din domeniu

Durata tratamentului este mult mai mică

Salvezi timp pentru tine

Mult mai confortabil ca și senzație

Fără încălzirea puternică a pielii

Eficiență mult îmbunătățită pentru toate tipurile de păr

Cu excepția părului alb

Eficiență sigură pentru toate fototipurile de piele

Datorită personalizării parametrilor

REDUCERE 40%

☀️ Îți dorești să te bucuri de o piele fină până la vară? Îți oferim o reducere consistentă de 40% la abonamentul de câte 4 ședințe din minim două zone, până pe 31 Martie.

🤩 Începe acum tratamentul tău de epilare definitivă cu laser LED și bucură-te de libertatea de a purta orice, oricând, fără griji! Cu tehnologia avansată de epilare cu laser LED, îți garantăm o piele netedă și o experiență plăcută.

LXD este singura tehnologie de top în epilare cu adevărat eficientă și cu rezultate de lungă durată

Cel mai eficient mod de a scăpa de părul de pe corp

Mereu am fost preocupați să avem cele mai noi aparate de înfrumusețare din domeniu și suntem bucuroși să îți împărtășim faptul că la fistiQ poți beneficia de epilare definitivă cu laser LED.

Este cea mai nouă tehnologie din domeniu și te ajută să scapi de părul nedorit mult mai repede, mai bine și mai confortabil. 🤩

În timpul procedurii, laserul pulsează energie, absorbită de firul de păr și transmisă rădăcinii, a cărei activitate va fi inactivată.

Astfel, tratamentul de epilare are o serie de avantaje unice datorită energiei luminoase LED și parametrilor aparatului, care permit personalizarea tratamentului.

Cât durează tratamentul?

Picioare

15 - 20 minute

Axilă

10 minute

Inghinal

10 minute

Facial

5 Minute

Listă Prețuri

Epilare laser picior lung

600 LEI

Epilare laser picioare scurt

350 LEI

Epilare laser coapse

400 LEI

Epilare laser brațe lung

350 LEI

Epilat laser brațe scurt

250 LEI

Epilare laser inghinal total

400 LEI

Epilare laser inghinal parțial

350 LEI

Epilare laser axilă

200 LEI

Epilare laser abdomen

250 LEI

Epilare laser pipet

250 LEI

Epilare laser spate

350 lei

Epilare laser mustață

120 LEI

Epilare laser bărbie

120 LEI

Epilare laser perciuni

150 LEI

LOCAȚIE

De ce să alegi fistiQ?

Misiunea noastră este să te ajutăm să te simți și să arăți în cea mai bună versiune a ta. 

AP1_7285

CLIENȚI FERICIȚI

Testimoniale

Află părerile clientelor noastre

Florina Copaciu

5/5

„De 14 ani am o relație frumoasă cu fistiQ. Când vrei să te simți ca și pe covorul roșu, clar apelezi la fistiQ. Angajații îți oferă o experiență unică, produse de cea mai bună calitate, și, lucru cel mai important, sunt profesioniști și prietenoși. Sunteți o echipă frumoasă și mă bucur că sântem împreună de atâta vreme. Felicitări pentru tot ce faceți!”

Adina Popa

5/5

Merg deja de 15 ani la fistiQ unde mă bucur de servicii excelente într-o atmosferă caldă și prietenoasă. Salonul se adaptează mereu schimbărilor, noutăților și clienților, indiferent de vârsta sau stilul acestora. Pe lângă entuziasm și consultanță, ți se oferă soluții profesionale și multă voie bună. Fiecare vizită la fistQ este o plăcere! Vă mulțumesc și vă felicit!”

Ana Damian

5/5

Un loc magic ,personal cald, drăguț și amabil. Am avut un eveniment în Cluj, am obținut o programare la care nu ma așteptam, fiind sâmbătă și salonul având programări pentru evenimente. Serviciile de calitate și profesionalismul personalului, mi-au făcut ziua frumoasă. Un simplu spalat pe cap și coafat, m-au relaxat și deconectat. Mulțumesc.

Întrebări frecvente

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Fă-ți o programare

Completează datele de mai jos și te vom contacta pentru confirmare

Serviciile noastre

Te ajutăm să fii mai energică, mai bine dispusă și mai în formă 

Toți ne dorim să ne stea bine parul, dar la fistiQ, dorim să ne ocupăm nu doar de cum “iți stă” părul. Ne dorim să ai un păr sănătos, plin de vitalitate.

Ne dorim să găsim produsele pentru îngrijirea părului și a scalpului care ți se potrivesc cel mai bine. 

Atunci când ești gata si te uiți in oglindă, ochii îți sclipesc de bucurie si te regăsești total, ești acea TU
Vom analiza stilul tău de viață, obiceiurile tale precum și rutina ta de frumusețe, deoarece toate acestea au un efect considerabil asupra funcțiilor și aspectului tenului tău.

LPG te ajută să diminuezi efectele trecerii timpului și să te bucuri de frumusețea ta naturală. 

Te ajutăm sa conștientizezi cât de mult îngrijirea atentă a mâinilor și a picioarelor îți influențează starea de zi cu zi!

Alegerea si combinatiile de uleiuri sunt joaca si stiinta totodata, astfel incat masajul care ne face bine pe plan fizic si emotional, sa isi si multiplice beneficiile

Datorită tehnologiei luminoase LED s-a reușit creșterea eficienței, reducerea duratei de tratament și minimalizarea disconfortului pentru pacient
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.
× Discută cu noi