Termeni și condiții

Folosirea acestui site implică acceptarea acestor termeni de utilizare. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a tuturor termenilor de utilizare.

 

TVA

Preţurile afişate în acest magazin online includ TVA 19%. TVA înseamnă „taxa pe valoare adăugată”, şi este aplicată în întreaga Uniune Europeană.

 

Termen de livrare

O să comunicăm telefonic termenul de livrare după plasarea comenzii pe site. Vei avea posibilitatea să păstrezi, să modifici sau să anulezi comanda.

Preţuri eronate. Deşi facem în permanenţă verificări pentru a ne asigura că toate preţurile afişate sunt corecte, uneori pot să apară erori. Dacă identificăm o eroare în preţurile produselor comandate, te vom anunţa cât de repede posibil şi îţi vom oferi posibilitatea să reconfigurezi comanda la preţul rectificat sau să o anulezi.

Modalități de plată accesibile

Pentru a face plata către noi, poți alege una dintre cele două modalități:

> Plata Ramburs

Plata se va realiza curierului în numerar (cash), în momentul recepţionării produselor şi facturii.

> Plata prin transfer bancar

Plata se va realiza prin transfer bancar (internet banking sau prin ordin de plată la bancă).

Te rugăm ca după ce realizezi plata, să trimiți un email la adresa fistiq@fistiq.ro în care să atașezi dovada plății.

Comanda ta va fi procesată după confirmarea plății.

Important la plata prin transfer bancar: Te rugăm să menţionezi numărul comenzii pe ordinul de plată. Datele noastre bancare o să le primești după ce plasezi comanda pe site.

> Plata cu cardul

Plata cu cardul se poate prin EuPlatesc și se acceptă carduri precum Maestro, Mastercard și Visa.

Frauda

În scopul accesării şi utilizării anumitor secţiuni ale website-ului, poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declaraţie, vă asumaţi integral responsabilitatea pentru toate şi oricare dintre activităţile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideţi pe website şi, în consecinţă, vă sfătuim să asiguraţi securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl deţineţi este compromisă, trebuie să anunţaţi imediat administratorul site-ului. fistiq.ro nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terţilor de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului fistiq.ro utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii şi condiţiile de utilizare şi orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori şi administratorii fistiq.ro sau asociaţii/partenerii/afiliaţii acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluţionat în instanţă, în conformitate cu legile române în vigoare.

Politica de confidentialitate

fistiq.ro se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului

către terţi şi să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienţii săi, precum şi în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcţionarea site-ului şi a ofertelor acestuia. Compania va reţine datele personale şi le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situaţia contului de pe fistiq.ro, privind evoluţia şi starea comenzilor, precum şi în evaluarea produselor şi serviciilor oferite. fistiq.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter-ul săptămânal, şi poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

S.C. FIND MY SPARKLE SRL se obligă să păstreze confidenţialitatea datelor personale furnizate de

dumneavoastră prin intermediul site-ului www.fistiq.ro, prin completarea formularelor de înregistrare şi comandă, aşa cum prevăd dispoziţiile Legii 677/2001 cu modificările ulterioare privind protecţia datelor personale.

fistiq.ro nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul fistiq.ropoate opta pentru ştergerea acesteia din baza noastră de date.

De asemenea, dacă utilizatorii nu mai doresc să primească newsletter-ul FISTIQ, se pot dezabona utilizând link-ul din footer-ul newsletter-ulului fistiq.ro primit prin email. Pentru informare şi suport, ne puteţi contacta la adresa fistiq@fistiq.ro

Limitare de responsabilitate

Nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informaţiei prezentate pe site şi orice tip de erori sau omisiuni în conţinut care pot conduce la orice fel de pierderi. Informaţiile pot fi reproduse prin tipărire numai pentru uz personal. Informaţiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau încorporate în orice fel într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor.

Declarație respectarea drepturilor de autor

Întregul conţinut al site-ului fistiq.ro, inclusiv Newsletter-ele, este proprietatea SC FIND MY SPARKLE SRL şi intră sub incidenţa legii pentru protecţia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) şi a legilor privind proprietatea intelectuală.

Folosirea pentru uz comercial sau contrar intereselor SC FIND MY SPARKLE SRL, orice material conţinut în sit, precum imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, script-uri, programe şi alte date fără acordul scris al companiei este strict interzisă. Pentru raportarea problemelor legate de drepturi de proprietate intelectuală, vă rugăm folosiţi adresa de email fistiq@fistiq.ro

Folosirea fără acordul S.C. FIND MY SPARKLE S.R.L a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

× Discută cu noi