Epilare definitivă sau epilare clasică?

Astăzi numim ‘epilare clasică’ epilarea cu ceară de unică folosință iar înaintea acesteia se utiliza ceară refolosibilă.

Inovația, care aducea confort și plus de igienă, a fost adusă pe piață de aceeași companie care a adus și epilarea definitivă cu laser LED, tehnologia pe care o folosim la fistiQ pentru epilare definitivă.

Aparatul se numește Nexus iar avantajele pe care le oferă față de alte tehnologii de epilare definitivă cu laser sunt: rezultate mai rapidemai eficienteședințe mai scurte și mai mult confort în timpul ședinței.

De ce ne punem problema epilării definitive raportat la epilarea recurentă cu ceară?

✅ Epilarea definitivă se recomandă a fi făcută la intervale de 4-6 săptămâni (în funcție de zonă – în zonele mai calde ale corpului, părul este stimulat să se regenereze mai repede, deci crește mai repede și atunci ședințele se fac la o frecvență mai mică).

✅ Numărul de ședinte de epilare definitivă este de 4-6, în funcție de tipul firului de păr dar și de fototipul pielii.

✅ După încheierea ciclului de ședințe de epilare definitiva, nu mai este necesară epilarea, toate rădăcinile active în perioada aplicării laserului fiind inactivate.

✅ Este recomandată, totuși, efectuarea unei ședințe de ‘mentenanță’ pe an, pentru posibilele rădăcini care se activează din diverse motive interne dupa încheierea ciclului de ședințe de epilare definitivă.

Astfel, câștigăm mult confortpielea fină și fără pilozitate, în permanență – față de epilarea cu ceară, care practic oferă acest aspect doar pentru câteva zile – scăpăm, deci, de calculatul și programatul ședințelor de epilare. 

Epilarea definitivă rezolvă și apariția foliculitei după epilare și țendința firelor de a crește sub piele, un aspect atât de neplăcut…

Altfel, epilarea definitivă mai poate fi privită ca o plată în avans. Prețul este echivalent ședințelor de epilare cu ceară pentru 3-4 ani, dar și ca o economie de timp, pentru ca ședințele se fac la un interval mai mare, iar dupa încheierea pachetului, este recomandată doar ședinta anuală de întreținere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CATEGORII

Înscrie-te la Newsletter

Abonează-te și îți vom trimite periodic informații despre campaniile noastre și lucruri interesante din industria de înfrumusețare. 

Urmărește-ne în Social Media

fistiQ Magazine

Ultimele Articole

Epilare definitivă sau epilare clasică?

Astăzi numim ‘epilare clasică’ epilarea cu ceară de unică folosință iar înaintea acesteia se utiliza ceară refolosibilă. Inovația, care aducea confort și plus de igienă,

Cum decurge o ședință de epilare definitivă?

Ședinta ta de epilare definitivă începe în momentul în care ți s-a aprins interesul să îți faci epilare definitivă. Ai avut la dispoziție toate informațiile, le-ai evaluat și ai decis să îți faci o programare.

× Discută cu noi