MISIUNEA FISTIQ

Ne ajutăm clienții să fie în armonie cu propriul corp.

Cum am ajuns să fac meserie din preocuparea de a-i ajuta pe alții să se simtă bine!

Alegerea unui drum…

Ce pot să spun despre mine, când eram mică, este că îmi plăcea să desenez si să tricotez. Dar pe lângă asta, mi-am dat seama ca mă fascina să observ că oamenii sunt diferiți.

Aceasta mi-a trezit curiozitatea de a cunoaște oamenii mai bine. Pe atunci, idee nu aveam ce carieră mi-ar oferi șansa de a face acest lucru, și, să fiu sinceră, la vârsta aceea nu aveam încă destulă încredere în mine încât ca să port o conversație „adevărată” sau să mă conectez conștient cu cei din jur, așa cum reușesc să o fac acum. 

Pe vremea aceea, eram interesată de artă, societate, literatura, viața de zi cu zi, culturi diferite… iar până la urmă am ales să studiez limbile străine, continuând, in același timp, să observ oamenii și particularitățile lor. 

Momentul schimbării radicale...

Dupa obținerea diplomei de licență în domeniul Limbilor Moderne Aplicate și a celei de masterat în Administrarea Afacerilor, am lucrat o vreme pentru compania de telefonie mobilă Orange.

Dar lumea corporatistă, deși mi-a oferit un start foarte bun si o experiență notabilă, nu era pentru mine pe termen lung; simțeam, oarecum, că pot să mă pun mai creativ in valoare. Am știut că vreau să am propria afacere, la fel cum am știut că pentru a fi mulțumită de ceea ce fac, trebuie să îi ajut pe cei din jur.
Am simțit mereu că munca alături de oameni și pentru oameni mă potențează. Cred că mi-a plăcut mereu să îi fac fericiți pe cei din jur și să le induc o stare de bine.

Așa că am ajuns să aleg între două tipuri de posibilă afacere: fie să înființez o grădiniță, fie un salon de înfrumusețare.

Mi-am intrat în formă...

După 20 de ani de la deschiderea salonului de frumusețe, preocupările mele au rămas aceleași.

Vreau să ajut lumea să se simtă și să arate mai tânără, mai bine și mai în formă Vreau să mă conectez cu oamenii, să îi ascult și să înțeleg care sunt dorințele și nevoile lor.


Între timp, mica artistă din mine nu s-a risipit… îmi place și acum să desenez, doar că între timp am descoperit un alt tip de desen, și anume machiajul!


Dintre toate activitățile pe care le presupune munca mea la salon, machiajul este in top. Îmi stimulează creativitatea, mă face fericită și mă ajută să învăț foarte multe despre oameni și despre firea lor.

De multe ori stabilim conexiuni puternice, ceea ce mă ajută să înțeleg cum sunt ei cu adevărat, înlăuntrul lor. Pot să văd și cum munca mea își pune amprenta nu doar asupra aspectului lor exterior, ci și asupra felului în care se percep pe ei înșiși.

Lumini, motor… ACȚIUNE!

Așa am ajuns să iubesc fiecare zi din viața mea, să îmi iubesc munca și clienții, și să învăț mereu să fiu mai bună în ceea ce fac!

Unul din planurile mele importante este machiajul pentru film si productie video. În curând va fi lansat primul film la care numele meu va apărea pe generic, la secțiunea „Machiaj”.

Întregul proces a fost o experiență foarte complexă, pe care îmi doresc să o dezvolt in viitor.

Munca mea este despre oameni. Să îi ajut să se simtă mai sănătoși, să îi văd fericiți și mulțumiți de ei. Această pasiune definește modul meu de a fi și de a face lucrurile.

Adela

Adela
Sîmpălean

Nu aș fi putut să realizez tot ce am realizat sau să devin persoana care sunt astăzi fără persoanele apropiate din viața mea, persoanele cu care interacționez, fără locurile unde am lucrat sau pe care le-am vizitat, fără experiențele pe care le-am trăit, și fără lucrurile pe care le fac din pasiune adevărată.

Sunt hotărâtă în continuare să îi încurajez pe clienții noștri să iși iubească și să își îngrijească frumusețea naturală, să își îmbunătățească sănătatea și starea de bine. Mă inspiră frumusețea (interioară și exterioară) a unei persoane, și încerc să o pun în cea mai bună lumină cu ajutorul cunoștințelor de specialitate, al tehnicilor si al experienței dobândite de-a lungul timpului.

Drumul prin care ne descoperim si ajungem să ne iubim frumusețea presupune muncă uneori chiar renunțarea la obiceiuri care nu ne mai servesc, învățarea si dobândirea unora noi, dar, deja de la primele victorii, simțim că MERITĂM să il facem!

CUNOAȘTE ECHIPA NOASTRĂ

Experții fistiQ

Alina Giurgiu
RECEPȚIE
Lena Saviuc
COAFOR
Dana Oltean
COAFOR
Amalia Mureșan
COAFOR
Emese Gyori
COAFOR
Adelina Divoiu
COAFOR
Mihaela Chetan
ÎNGRIJIREA PĂRULUI
Hunor Ilniczky
ÎNGRIJIREA PĂRULUI
Alexandra Tecsi
COSMETICĂ ȘI REMODELARE CORPORALĂ
Daniela Vaida
COSMETICĂ ȘI REMODELARE CORPORALĂ
Alina Sînza
MANICHIURĂ ȘI PEDICHIURĂ
Ana Mândru
CURĂȚENIE
Diana Cucuiet
RECEPȚIE

Servicii →

Află mai multe

Prețuri →

Află mai multe

Locație →

Află mai multe

× Discută cu noi