Cum decurge o ședință de epilare definitivă?

Ședinta ta de epilare definitivă începe în momentul în care ți s-a aprins interesul să îți faci epilare definitivă. Ai avut la dispoziție toate informațiile, le-ai evaluat și ai decis să îți faci o programare.

Pentru sesiunea de epilare definitivă, 𝗽𝗶𝗲𝗹𝗲𝗮 𝘁𝗿𝗲𝗯𝘂𝗶𝗲 𝘀𝗮̆ 𝗳𝗶𝗲 𝗽𝗿𝗲𝗴a𝘁𝗶𝘁𝗮̆ 𝗶̂𝗻 𝗽𝗿𝗲𝗮𝗹𝗮𝗯𝗶𝗹 (rase firele de păr cu o zi înainte), și, preferabil, să nu aplici cremă în ziua respectivă).

Esteticiana evaluează fototipul pielii tale și tipul firului de păr, pentru a face combinația ideală a parametrilor de funcționare a aparatului, pentru rezultate optime în cazul tău.

Eventualele 𝗮𝗹𝘂𝗻𝗶𝘁̦𝗲 𝘀𝗮𝘂 𝘀𝗲𝗺𝗻𝗲 𝗱𝗲 𝗽𝗶𝗴𝗺𝗲𝗻𝘁𝗮𝗿𝗲 vor fi identificate și evitate sau protejate de lumină.
Ai și un accesoriu: 𝗼𝗰𝗵𝗲𝗹𝗮𝗿𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝗽𝗿𝗼𝘁𝗲𝗰𝘁̦𝗶𝗲!

Manipolul aparatului, dotat cu sistem de răcire (pentru atenuarea senzației de căldură) va fi trecut pe suprafața de epilat de un număr de ori și cu o anumită viteză, în funcție de setările alese. 𝗖𝗼𝗻𝗳𝗼𝗿𝘁𝗮𝗯𝗶𝗹, 𝘀𝗶𝗴𝘂𝗿, 𝗿𝗮𝗽𝗶𝗱…

Te vom ruga 𝘀𝗮̆ 𝗻𝘂 𝘁𝗲 𝗲𝘅𝗽𝘂𝗶 𝗹𝗮 𝘀𝗼𝗮𝗿𝗲 𝗰𝗮̂𝘁𝗲𝘃𝗮 𝘇𝗶𝗹𝗲 după ședinta de epilare definitivă, iar dacă a fost expusă o zonă de pe față, îți vom aplica un produs cu factor de protecție.

Și ne-am bucura să mai 𝘇𝗮̆𝗯𝗼𝘃𝗲𝘀̦𝘁𝗶 𝗹𝗮 𝗻𝗼𝗶 𝗹𝗮 𝗼 𝗰𝗮𝗳𝗲𝗮 𝘀𝗮𝘂 𝘂𝗻 𝗰𝗲𝗮𝗶 𝗰𝗮𝗹𝗱, ca e tare fain si cosy la fistiQ.

Click aici pentru a afla mai multe despre epilarea cu laser

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CATEGORII

Înscrie-te la Newsletter

Abonează-te și îți vom trimite periodic informații despre campaniile noastre și lucruri interesante din industria de înfrumusețare. 

Urmărește-ne în Social Media

fistiQ Magazine

Ultimele Articole

Epilare definitivă sau epilare clasică?

Astăzi numim ‘epilare clasică’ epilarea cu ceară de unică folosință iar înaintea acesteia se utiliza ceară refolosibilă. Inovația, care aducea confort și plus de igienă,

Cum decurge o ședință de epilare definitivă?

Ședinta ta de epilare definitivă începe în momentul în care ți s-a aprins interesul să îți faci epilare definitivă. Ai avut la dispoziție toate informațiile, le-ai evaluat și ai decis să îți faci o programare.

× Discută cu noi