TRATAMENTELE NOASTRE

Tu la puterea a zecea

Te ajutăm să fii mai energică, mai bine dispusă și mai în formă. În fiecare zi, în fiecare moment!

Serviciile
Oferite

Iată cum te putem ajuta să te simți mai bine, să arăți mai bine și să fii mai în formă! În fiecare moment!

Îngrijirea și aranjarea părului

Vitalitatea părului

Îngrijirea unghiilor

Atenția la detalii

Tratamente corporale

Energie și stimulare

Machiaj

Tu la puterea a zecea!

Îngrijirea tenului

Fii strălucitoare!

Epilare Laser

Scapă de părul nedorit

Un păr grozav, în fiecare zi!

Toți ne dorim să ne stea bine parul, dar la fistiQ, dorim să ne ocupăm nu doar de cum “iți stă” părul. Ne dorim să ai un păr sănătos, plin de vitalitate.

Ne dorim să găsim produsele pentru îngrijirea părului și a scalpului care ți se potrivesc cel mai bine. Ne dorim ca, în funcție de nevoile și dorințele tale, să alegem împreună cele mai bune soluții, în baza unei evaluări personalizate.

Îngrijirea părului și a scalpului nu se termină la salon. Îți vom da sfaturi despre ce tipuri de produse ți se potrivesc cel mai bine si despre cum să iți adaptezi rutina de îngrijire, astfel încât parul tău să fie mereu plin de vitalitate, să se aranjeze frumos și in zilele când nu vii la salon și tunsoarea să te pună bine în valoare. Sfaturile și produsele atent alese îți for aduce si o economie considerabilă de timp și de bani.

Programează o întâlnire, pentru ca de acum înainte, părul tău să iți dea o stare de bine in fiecare zi!

Revigoreaza funcțiile naturale ale pielii

Tehnica de masaj LPG endermologie stimulează celulele pielii pentru ca acestea să își activeze funcțiile naturale.

Tratamentul stimulează cu blândețe pielea pentru reactivarea activității celulare. Este 100% natural, nedureros și fără efecte secundare, iar rezultatele se vad imediat. 

LPG îți scoate la iveală frumusețea. Este NATURAL, SĂNĂTOS, SUSTENABIL, FĂRĂ RISCURI și FĂRĂ EFECTE SECUNDARE. Te ajută să diminuezi efectele trecerii timpului și să te bucuri de frumusețea ta naturală. 

În funcție de dorințele tale, poți alege diverse tipuri de tratament LPG pentru:

  • Fata: diminuează ridurile; iluminează tenul; conferă fermitate pielii; reduce bărbia dublă.

  • Corp: eliberează grăsimea stocată; reduce celulita; conferă fermitate pielii; reduce senzația de picioare grele.       

  • De ce radiezi după tratamentele LPG?: pentru că induce o stare de relaxare, stare de bine și are grijă de sănătatea ta.

Dă click mai jos pentru a ne spune câte ceva despre tine și despre nevoile tale, iar apoi vom discuta despre tratamentele care ți se potrivesc.

Îngrijirea tenului: pentru o piele sănătoasă, luminoasă, netedă, proaspătă și revigorată

Pentru a obține un asemenea rezultate, trebuie să avem în vedere ce tip de ten ai și ce stil de viață adopți. Tenul te pune cel mai bine în valoare atunci când primește cu atenție la detaliu ceea ce răspunde perfect nevoilor pe care le are.

Munca noastră de echipă începe cu o evaluare in detaliu. Vom analiza stilul tău de viață, obiceiurile tale precum și rutina ta de frumusețe, deoarece toate acestea au un efect considerabil asupra funcțiilor și aspectului tenului tău. 

Esteticiana va face o evaluare profesională a stării de moment a tenului tău. Folosind toate aceste informații valoroase, îți va propune un program de tratamente care au ca scop îndeplinirea dorințelor pe care le ai legate de tenul tău.

Pentru cele mai bune rezultate, trebuie sa facem echipă!

We will provide personalised treatments in the salon and give you advice and products for your skin care routine that you can perform at home.Munca pentru cea mai bună variantă a tenului tău nu se termina la salon. La salon îți oferim tratamentele optime pentru tenul tău, dar și sfaturi despre cum vei prelungi efectele celor întâmplate in salon cu produsele pe care le vei folosi acasă.

Astfel, beneficiezi de o rutină ideală de îngrijire a tenului, economisești bani, timp, și obții un ten sănătos, luminos și strălucitor, așa cum îți dorești. 

Manichiură și pedichiură

Picioarele cuiva pot spune multe despre persoana respectivă!

De multe ori uitam cât de importante ne sunt picioarele și cât de mult ne servesc. Alături de un ten frumos, mâinile, picioarele și unghiile sănătoase, îngrijite și ojate în culori frumoase sunt atât de importante pentru ca să arătăm și să ne simțim excelent.  

Sănătatea picioarelor este esențială pentru poziția corpului și pentru felul în care te simți și te miști…

La fel și cu mâinile. De multe ori îngrijirea feței devine o prioritate în timp ce mâinilor nu le acordăm aceeași atenție.  

Te ajutăm sa conștientizezi cât de mult îngrijirea atentă a mâinilor și a picioarelor îți influențează starea de zi cu zi!

Machiaj: Tu la puterea a zecea

Ce trebuie să facă un machiaj?

Atunci când ești gata si te uiți in oglindă, ochii îți sclipesc de bucurie si te regăsești total, ești acea TU în momentul cel mai fericit al vieții tale, când toate trăsăturile sunt încărcate cu cea mai bună energie.

Oferim și servicii de machiaj tehnic pentru producții video, ședințe foto sau apariții publice, acestea presupunând tehnici speciale și produse specifice.

Epilare Definitivă cu LASER

 Fără durere – Nu generează senzația de încălzire puternică a pielii.

Ce spun clienții despre noi

"De 14 ani am o relație frumoasă cu fistiQ. Când vrei să te simți ca și pe covorul roșu, clar apelezi la fistiQ. Angajații îți oferă o experiență unică, produse de cea mai bună calitate, și, lucru cel mai important, sunt profesioniști și prietenoși. Sunteți o echipă frumoasă și mă bucur că sântem împreună de atâta vreme. Felicitări pentru tot ce faceți!"
Florina Copaciu
"Merg deja de 15 ani la fistiQ unde mă bucur de servicii excelente într-o atmosferă caldă și prietenoasă. Salonul se adaptează mereu schimbărilor, noutăților și clienților, indiferent de vârsta sau stilul acestora. Pe lângă entuziasm și consultanță, ți se oferă soluții profesionale și multă voie bună. Fiecare vizită la fistQ este o plăcere! Vă mulțumesc și vă felicit!"
Adina Popa
Un loc magic ,personal cald, drăguț și amabil. Am avut un eveniment în Cluj, am obținut o programare la care nu ma așteptam, fiind sâmbătă și salonul având programări pentru evenimente. Serviciile de calitate și profesionalismul personalului, mi-au făcut ziua frumoasă. Un simplu spalat pe cap și coafat, m-au relaxat și deconectat. Mulțumesc.
Ana Damian

YOU TIMES TEN!

Programează o întâlnire cu Adela

Descoperim împreună cum te putem ajuta să ajungi la varianta ta mai bună. Alege data și ora. În cadrul acestei întâlniri:

× Discută cu noi