Remodelează-ți corpul fără efort cu LPG

Endermologia este singura metoda 100% naturala, 100% non invaziva, de imbunatatire a aspectului pielii: netezirea celulitei, imbunatatirea fermitatii pielii, scaderea in centimetri prin eliberarea grasimii printr-un proces natural.

Cu LPG, slăbești acolo unde dorești

Acțiunea mecanică, 100% naturală, a tehnologiei LPG stimulează țesutul acolo unde este masat, astfel încât lucrăm țintit pe zonele care sunt prioritare pentru tine.

Ești preocupată de aspectul abdomenului? Vei obține:

Rezultate dovedite

Proces natural de scădere în centimetri prin eliberarea grăsimii

Elimină cu +70% depozitele de țesut adipos localizat

Diminuează cu 67% aspectul de coajă de portocală

Soluție 100% naturală Fără durere

A testimonial from a client who benefited from your product or service. Testimonials can be a highly effective way of establishing credibility and increasing your company's reputation.

Despre fistiQ

Cu peste 20 de ani de experiență în arta înfrumusețării, suntem mândri să fim ghidați de pasiune și pricepere în fiecare serviciu oferit. 

Echipa noastră nu este doar formată din specialiști, ci din oameni empatici, care îți înțeleg nevoile și îți ascultă dorințele. Fie că este vorba despre o nouă coafură, un machiaj subtil sau o îngrijire spa relaxantă, suntem aici pentru tine.

Salonul nostru este mai mult decât un simplu loc de servicii de înfrumusețare – este o oază de relaxare în mijlocul agitației zilnice. În momentul în care intri pe ușile noastre, vei fi întâmpinat de o atmosferă caldă și primitoare, iar fiecare moment petrecut în cadrul nostru va fi un răsfăț pentru simțuri.

Și pentru că ne dorim să îți fie cât mai ușor să ne vizitezi, salonul FistiQ este ușor accesibil, iar mereu vei găsi loc de parcare. Astfel, poți să te relaxezi și să te bucuri de serviciile noastre fără griji.

Tarife LPG

10 minute
  • 65 lei
20 minute
  • 120 lei
30 minute
  • 170 lei
40 minute
  • 220 lei

Programează-te

Completează datele de mai jos și te vom contacta pentru confirmare

Serviciile noastre

Te ajutăm să fii mai energică, mai bine dispusă și mai în formă 

Toți ne dorim să ne stea bine parul, dar la fistiQ, dorim să ne ocupăm nu doar de cum “iți stă” părul. Ne dorim să ai un păr sănătos, plin de vitalitate.

Ne dorim să găsim produsele pentru îngrijirea părului și a scalpului care ți se potrivesc cel mai bine. 

Atunci când ești gata si te uiți in oglindă, ochii îți sclipesc de bucurie si te regăsești total, ești acea TU
Vom analiza stilul tău de viață, obiceiurile tale precum și rutina ta de frumusețe, deoarece toate acestea au un efect considerabil asupra funcțiilor și aspectului tenului tău.

LPG te ajută să diminuezi efectele trecerii timpului și să te bucuri de frumusețea ta naturală. 

Te ajutăm sa conștientizezi cât de mult îngrijirea atentă a mâinilor și a picioarelor îți influențează starea de zi cu zi!

Alegerea si combinatiile de uleiuri sunt joaca si stiinta totodata, astfel incat masajul care ne face bine pe plan fizic si emotional, sa isi si multiplice beneficiile

Datorită tehnologiei luminoase LED s-a reușit creșterea eficienței, reducerea duratei de tratament și minimalizarea disconfortului pentru pacient
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.
× Discută cu noi