TU LA PUTEREA A ZECEA

Te ajutăm să fii mai energică, mai bine dispusă și mai în formă. În fiecare zi, în fiecare moment!

 

Reușim împreună!

Lată cum te putem ajuta să te simți mai bine, să arăți mai bine și să fii mai în formă! În fiecare moment!

lpg

Energie și
stimulare

Tratamente corporale

facial

Fii
strălucitoare!

Îngrijirea tenului

  

mani pedi

Atenția la
detalii 

Îngrijirea unghiilor

makeup

Tu la puterea
a zecea!

Machiaj

man

Scapă de
părul nedorit

Epilare

Un păr grozav, în fiecare zi!

hair

Toți ne dorim să ne stea bine parul, dar la fistiQ, dorim să ne ocupăm nu doar de cum “iți stă” părul. Ne dorim să ai un păr sănătos, plin de vitalitate. Ne dorim să găsim produsele pentru îngrijirea părului și a scalpului care ți se potrivesc cel mai bine. Ne dorim ca, în funcție de nevoile și dorințele tale, să alegem împreună cele mai bune soluții, în baza unei evaluări personalizate.

Îngrijirea părului și a scalpului nu se termină la salon. Îți vom da sfaturi despre ce tipuri de produse ți se potrivesc cel mai bine si despre cum să iți adaptezi rutina de îngrijire, astfel încât parul tău să fie mereu plin de vitalitate, să se aranjeze frumos și in zilele când nu vii la salon și tunsoarea să te pună bine în valoare. Sfaturile și produsele atent alese îți for aduce si o economie considerabilă de timp și de bani.

Programează o întâlnire, pentru ca de acum înainte, părul tău să iți dea o stare de bine in fiecare zi!

Vorbește cu Adela

Revigoreaza funcțiile naturale ale pielii

lpg long

Tehnica de masaj LPG endermologie stimulează celulele pielii pentru ca acestea să își activeze funcțiile naturale.

Tratamentul stimulează cu blândețe pielea pentru reactivarea activității celulare. Este 100% natural, nedureros și fără efecte secundare, iar rezultatele se vad imediat. 

LPG îți scoate la iveală frumusețea. Este NATURAL, SĂNĂTOS, SUSTENABIL, FĂRĂ RISCURI și FĂRĂ EFECTE SECUNDARE. Te ajută să diminuezi efectele trecerii timpului și să te bucuri de frumusețea ta naturală. 

În funcție de dorințele tale, poți alege diverse tipuri de tratament LPG pentru:

  • Fata: diminuează ridurile; iluminează tenul; conferă fermitate pielii; reduce bărbia dublă.

  • Corp: eliberează grăsimea stocată; reduce celulita; conferă fermitate pielii; reduce senzația de picioare grele.       

  • De ce radiezi după tratamentele LPG?: pentru că induce o stare de relaxare, stare de bine și are grijă de sănătatea ta.

Dă click mai jos pentru a ne spune câte ceva despre tine și despre nevoile tale, iar apoi vom discuta despre tratamentele care ți se potrivesc.

Programează o întâlnire cu Adela

Îngrijirea tenului: pentru o piele sănătoasă, luminoasă, netedă, proaspătă și revigorată

facial

Pentru a obține un asemenea rezultate, trebuie să avem în vedere ce tip de ten ai și ce stil de viață adopți. Tenul te pune cel mai bine în valoare atunci când primește cu atenție la detaliu ceea ce răspunde perfect nevoilor pe care le are.

Munca noastră de echipă începe cu o evaluare in detaliu. Vom analiza stilul tău de viață, obiceiurile tale precum și rutina ta de frumusețe, deoarece toate acestea au un efect considerabil asupra funcțiilor și aspectului tenului tău. 

Esteticiana va face o evaluare profesională a stării de moment a tenului tău. Folosind toate aceste informații valoroase, îți va propune un program de tratamente care au ca scop îndeplinirea dorințelor pe care le ai legate de tenul tău.

Pentru cele mai bune rezultate, trebuie sa facem echipă!

We will provide personalised treatments in the salon and give you advice and products for your skin care routine that you can perform at home.Munca pentru cea mai bună variantă a tenului tău nu se termina la salon. La salon îți oferim tratamentele optime pentru tenul tău, dar și sfaturi despre cum vei prelungi efectele celor întâmplate in salon cu produsele pe care le vei folosi acasă.

Astfel, beneficiezi de o rutină ideală de îngrijire a tenului, economisești bani, timp, și obții un ten sănătos, luminos și strălucitor, așa cum îți dorești. 

Află mai multe

Manichiură și pedichiură

mani pedi

Picioarele cuiva pot spune multe despre persoana respectivă!

De multe ori uitam cât de importante ne sunt picioarele și cât de mult ne servesc. Alături de un ten frumos, mâinile, picioarele și unghiile sănătoase, îngrijite și ojate în culori frumoase sunt atât de importante pentru ca să arătăm și să ne simțim excelent.  

Sănătatea picioarelor este esențială pentru poziția corpului și pentru felul în care te simți și te miști...

La fel și cu mâinile. De multe ori îngrijirea feței devine o prioritate în timp ce mâinilor nu le acordăm aceeași atenție.  

Te ajutăm sa conștientizezi cât de mult îngrijirea atentă a mâinilor și a picioarelor îți influențează starea de zi cu zi!

Află mai multe

Machiaj: Tu la puterea a zecea

makeup

Ce trebuie să facă un machiaj?

Atunci când ești gata si te uiți in oglindă, ochii îți sclipesc de bucurie si te regăsești total, ești acea TU în momentul cel mai fericit al vieții tale, când toate trăsăturile sunt încărcate cu cea mai bună energie.

Oferim și servicii de machiaj tehnic pentru producții video, ședințe foto sau apariții publice, acestea presupunând tehnici speciale și produse specifice.

Află mai multe

Epilare

hair removal

Epilare: cu ceară (metoda clasică) sau IPL (Intense Pulsed Light – epilare definitivă) 

 

 

 

Află mai multe

PĂREREA CLIENȚILOR

Ce spun clienții despre noi

woman
Florina Copaciu
De 14 ani am o relație frumoasă cu fistiQ. Când vrei să te simți ca și pe covorul roșu, clar apelezi la fistiQ. Angajații îți oferă o experiență unică, produse de cea mai bună calitate, și, lucru cel mai important, sunt profesioniști și prietenoși. Sunteți o echipă frumoasă și mă bucur că sântem împreună de atâta vreme. Felicitări pentru tot ce faceți!
woman 2
Adina Popa
Merg deja de 15 ani la fistiQ unde mă bucur de servicii excelente într-o atmosferă caldă și prietenoasă. Salonul se adaptează mereu schimbărilor, noutăților și clienților, indiferent de vârsta sau stilul acestora. Pe lângă entuziasm și consultanță, ți se oferă soluții profesionale și multă voie bună. Fiecare vizită la fistQ este o plăcere! Vă mulțumesc și vă felicit!

YOU TIMES TEN!

Programează o întâlnire cu Adela

Descoperim împreună cum te putem ajuta să ajungi la varianta ta mai
bună. Alege data și ora.

În cadrul acestei întâlniri:

  • Ne vom cunoaște reciproc.

  • Îți vom înțelege obiectivele și dorințele.

  • Vom vorbi despre ce îți place la tine și despre ce ai dori să îmbunătățești. 

  • Vom analiza opțiunile cele mai potrivite.

  • Vom face planurile pentru a trece la acțiune.

Vezi cum ajungem la varianta ta mai bună. Dă click mai jos!

Programează o convorbire telefonică cu Adela