Pregătirea pentru nuntă coafor

Pregătirea pentru nuntă (sau Cum să fii în cea mai bună formă a ta în ziua nunții)

Dacă nu ți-ai creat deja un obicei sănătos de a-ți seta obiective de frumusețe și de a planifica atingerea lor, pregătirea ta pentru nuntă poate fi un moment puternic motivant.

Ce înseamnă pregătirea pentru nuntă?

pasul 1: întâlnire cu Adela, proprietara salonului, unde tu îi vei povesti despre nunta ta, despre ceea ce îți place mai mult la tine și despre ceea ce ai vrea să evidențiezi în această zi specială. de ex: un ten mai luminos, o schimbare de culoare la păr, subțierea taliei etc… Adela îți va prezenta care sunt serviciile care îți vor fi de mai mare folos pentru a-ți atinge scopul și orizontul de timp în care poți bifa obiectivul în condiții optime.

pasul 2: întâlnire cu specialiștii pe servicii: alegeți împreună detaliile despre servicii, în funcție de starea tenului / părului / unghiilor etc și faceți un program de urmat în funcție de obiectivele setate. 5-10 min, poate coincide cu prima ședință pentru serviciul respectiv

pasul 3: prezentarea ofertei financiare

 pasul 4: organizarea și programarea ședințelor la salon și a eventualelor probe pentru coafură și machiaj

 pasul 5: evaluarea gradului de mulțumire la încheierea programului, plan de reevaluare și continuare a obiectivelor după întoarcerea din luna de miere  (15 min).